2016. július 21., csütörtök

EMMI - EMET - NTP Ismét sikeresen pályáztunk…



Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő a Nemzeti Tehetség Program végrehajtásának 2015–2016. évi program alapján pályázatot a hirdetett a köznevelési és a kulturális intézményekben működő tehetséggondozó programok támogatására, melyre intézményünk felfigyelt és pályázatott nyújtott be, mely sikeres elbírálásban részesült. Megítélt támogatás 1.400.000 Ft.
A pályázat célja a köznevelési és a kulturális intézményekben működő komplex tehetséggondozó és tehetségfejlesztő programok megvalósításának támogatása.
Célunk, hogy a kiválóan kreatív, átlag feletti intellektuális és szociális képességekkel és az ehhez kapcsolódó nagyfokú motivációval rendelkező tehetségígéreteknek olyan tanulási helyzeteket teremtsünk, ami a tág érdeklődési területeket kielégíti, illetve tovább bővíti.
Ebbe a tehetségműhelybe a kiemelten tehetséges 8 fő gyereket szeretnénk bevonni.
A program 2016. szeptembertől 2017. májusig 60 alkalommal valósul meg, 2 fő óvodapedagógus vezetésével. 
A gyermekek fejlesztése két síkon történik: az óvodai csoportokban, a napi tevékenységekbe ágyazva, illetve kiscsoportos, kreativitást fejlesztő "tehetséggondozó" foglalkozások keretében. Munkánk során elsődleges számunkra, hogy az ide járó gyerekek jól érezzék magukat, szeretet vegye őket körül és minden segítséget megkapjanak képességeik fejlődéséhez. Tehetséggondozó munkánk még eredményesebbé, színvonalasabbá tételéhez nyújt segítséget a jelen pályázati lehetőség.

Kovács Tiborné
  Projektvezető

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése