2015. június 8., hétfő

Gyermeknap az oviban



Gyereknap! Nem tudom kinek mit jelent ez a fogalom, de mikor én kisgyerek voltam ezen a napon vidámparkba, vagy állatkertbe mentünk, és persze fagyiztunk is. Azt gondolom a mai kisgyerekeknek is nagyon sok élményt nyújtanak a szülők, és persze az óvoda is. Nálunk ez hagyomány már, hogy gyereknap van az oviban ( zárójelben jegyzem meg, hogy egy oviban minden nap gyereknap van). A szülői szervezet az idén is megszervezte és lebonyolította ezt a kedves napot. A legsikeresebbek és az örök kedvencek az arcfestés, és a tetkókészítés.





Jó mulatság volt a buborékfújás, ami nem is olyan könnyű, de a gyerekek megoldották. A célba dobás dióval, labdával, a lovacskázás mind-mind jó játéknak bizonyult. Közben persze jóféle málnaszörp, pattogatott kukorica, pogácsa várta az elfáradt gyerekeket.















Az ügyességi játékok sok nevetéssel, próbálkozással folytak. És a kincskeresés! A kincs, amit a koboldok vesztettek el minden gyereket lázba hozott. Persze a hatalmas aranyrögöket haza is lehetett vinni, amit senki sem felejtett az oviban.
A nap folyamán kipróbálhatták a polgárőrök autóját is.
A gyereknap nem múlhat el ajándék nélkül. Mindkét óvodába új udvari játékokat, lapátot (amiből soha nincs elég), labdákat, autókat, hintát, kötéllétrát, kuglit, célba dobót, kosárlabdahálót vásárolt a szülői szervezet.








Köszönjük szépen mindenkinek, hogy segítette ennek a jó kis napnak a létrejöttét.

                                   Szarka Istvánné











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése