2015. június 23., kedd

Ped@Go 3. forduló eredmények - online fordulók végeredménye

Ma délután megjöttek az utolsó online forduló eredményei is. Csapatunk, az országos versenyen, a három versenyhét után végül  
harmadik 
helyezést ért el, 3 és fél ponttal lemaradva az elsőtől.



A héten saját munzeekat kellett elhelyeznünk, illetve érdekes, kreatív sétarajzokat kellett készítenünk telefonos applikációk segítségével. 


A Runkeepert, Endomondot sokat ismerik, használják, mi most egy másik, megfordított használatát mutatjuk meg. Ha szeretnénk a gyerekek érdeklődését felkelteni egy jó kis sétához, vagy bringázáshoz, vegyük elő a térképet, rajzoljunk fel rá egy klassz ábrát, és már indulhatunk is. A végén aztán ha a gyerek megoszthatja a barátaival, tuti sikere lesz... így biztosan szívesebben áll majd fel a gép mellől, és  indul majd  egy kis mozgásra. 
Aki kíváncsi, hogy miket is "alkottunk", az alábbi linkeken megnézheti: 




Aki a héten többször látott minket a focipályán biciklivel, vagy éppen gyalogosan, madzagokkal, vagy papírlapokkal fel-alá, kacskaringózva, vitatkozva :) mászkálni... nem az év végére becsavarodott pedagógust látta :) csak mi próbáltuk kirajzolni a GPS segítségével a PED@GO logóját. A végén azért sikerült :) nagyjából :)
Persze a tuti ötlet, hogy hogyan lett volna még tökéletesebb, a vasárnap esti, levezetéses beszélgetésen ötlött eszünkbe...de hát akkor már késő volt... a feladatokat beadtuk :) 

Azért nem lett rossz a végeredmény sem : 



Aki pontosabb, bővebb infókat szeretne a témával kapcsolatban, nyissa meg az alábbi linket, érthető, mindenre kiterjedő segítséget, és sok ötletet kap. 

Tehát a verseny online szakaszának vége...sajnos:)
Sok izgalmas, érdekes dolgot, lehetőséget, Web2 alkalmazást, applikációt ismertünk meg, és gyakoroltunk be. Munkánkat, hétköznapjainkat színesebbé tudjuk varázsolni ezekkel. Köszönjük a lehetőséget!
Országos harmadik helyezésünkkel megint jó hírét keltettük településünknek, és a sok iskola, középiskola között,  óvodánknak.
Megálltuk a helyünket sok informatikus pedagógus között is.


Sokat dolgoztunk, izgultunk, nevettünk és mozogtunk. Rengeteget tanultunk, kicsit megújultunk.

Most pedig jöhet  a folytatás: a három napos döntő, végső összecsapás,  Zalakaroson, ahova csak az első húsz csapat jutott be.
Ezen a csapatban lesz némi változás, mert a döntő idején én a megnyert Erasmus+ pályázat keretében éppen egy angol nyelvi kurzuson veszek majd részt, Angliában. Így helyettem a döntőn az óvoda vezetője Kovács Tiborné, azaz Panni néni fog versenyezni.

Most egy kis szünet, és július 5-7 -én újra beszámolunk az eredményekről.

                                     A csapat nevében:  Nagy Rita

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése