2015. július 14., kedd

Egy újabb hét a nyelviskolában


Egy jó kis hétvégi kirándulás után, melyről időhiányában később számolok be, és egy kis gyakorlás , ismétlés után újra a nyelviskola padjában ülök. A hétfő reggel megint izgalmakkal volt teli, mert a múlt héten tanult anyagból összeállított teszt megírásával kezdtük a  napot. Miközben mi "vizsgáztunk", megérkeztek az új hallgatók. Minden héten újabb és újabb tanulni vágyók kezdik el kurzusukat. Minden mindig mobil. Van aki elhagyja éppen a csoportot, van aki éppen érkezik. A hétfői nyelvtanóránkra például két francia tanuló érkezett, egy belga lány viszont aznap volt utoljára. Angliában megkezdődött a"big holiday" azaz a nagy nyári vakáció - így sok-sok új diák, és több új tanár is érkezett az iskolába. A legtöbb új diák a héten, láthatóan Szaud-Arábiából érkezett. Nekem is lettek odavalósi társaim. Ez aztán a multikultúrális világ ... általam eddig soha nem tapasztalt érzés... még mindig hihetetlen számomra, hogy én itt lehetek... ez fantasztikus!!!!!!
Ezen a héten minden órámra egy kivételével - új tanárt kaptam. 
Az iskola egyébként a belváros központjában van, nagyon jól megközelíthető. A kényelmes és jól szigetelt tantermek mellett van pihenőszoba tv-vel babzsákokkal, büfével, számítógépszigetek állandó ingyenes internethasználattal, tiszta és szép mosdók, zuhanyzók . 
Az információk több helyen elérhetők, sok programot ajánlanak illetve szerveznek a diákoknak. Aki ide jön minden segítséget és lehetőséget meg kap ahhoz, hogy tanulja, gyakorolja az angol nyelvet, egyben felejthetetlen élményeket, barátokat szerezzen, kapcsolatokat építsen.
...Ma vár rám még egy kis házi feladat, így a kapcsolatépítésről majd holnap beszélek :)
 Azért néhány fotó még feltöltök az iskoláról.





















                                                                 Nagy Rita










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése