2015. szeptember 17., csütörtök

Erasmus+ - disszeminációk


Vállalásainkhoz és disszeminációs tervünkhöz híven sorban tartjuk beszámolóinkat az Erasmus+ pályázatunkkal kapcsolatban.


Eddig három mobilitás zajlott le. Minden résztvevő elkészítette a szükséges beszámolókat, értékeléseket a megfelelő felületeken, a blogon, a Perkátai Hírek, valamint a Dunaújvárosi Hírlap hasábjain. Mindenki tájékoztatta, kép és hanganyaggal, szóróanyagokkal, szakmai anyagokkal... a tantestület tagjait, a szülői értekezleteken a szülőket. Két kollégánk a Pusztaszabolcson megrendezett  Zöld Óvoda szakmai fórumán tájékoztatta a hallgatóságot. A különböző fórumokon történő tájékoztatások alkalmával megosztottuk a pályázattal és a mobilitásokkal kapcsolatos élményeinket, gyakorlati és szakmai tapasztalatainkat, benyomásainkat. Népszerűsítettük a Tempus Közalapítvány által biztosított lehetőségeket, segítségünket ajánlottuk fel a hasonló pályázatok benyújtásán gondolkodó kollégáknak, intézményeknek. 
Élő kapcsolatot, együttműködést alakítottunk ki a Marosvásárhelyi Stefánia Óvodával, illetve az együttműködés kialakítás alatt van egy francia óvodával is.
Jelenleg folynak az előkészületek a következő állomás szervezésében, mindenki végzi a munkatervben vállalt feladatait. 

                                                              




Nagy Rita

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése