2015. szeptember 25., péntek

Kirándulás a Koronás Parkban - Fundamenta Gondoskodás Alapítvány


A mai reggel kicsit szürkén, kicsit szomorúan, igazi őszi idővel fogadott bennünket. Ez azonban legfeljebb lassította a tenni vágyókat, de semmiben nem akadályozta meg az óvodánkban szorgoskodó csapatot. Azon kívül, hogy folytatták munkájukat az óvoda udvarán és épületében, meghívtak bennünket egy székesfehérvári kirándulásra. A nyuszis és a cicás csapat mehetett el a Koronás Parkba egy jó kis kreatív kézműves foglalkozásra. Az eső miatt sajnos nem tudtuk kipróbálni az udvari játékokat -melyek hozzáteszem nagyon különlegesek és nem utolsó sorban ingyenesek! - de a kézműves foglalkozások ugyanilyen izgalmasak voltak. Ezekért már fizetni kell, amit külön köszönünk a Fundamenta Gondoskodás Alapítványnak, hiszen az autóbusz költségeivel együtt ők vállaltak magukra. Köszönjük a mai napot a gyermekek, a szülők és a magunk nevében is!
Köszönjük, hogy számunkra eddig ismeretlen emberek idejöttek, munkájukat, idejüket, anyagi eszközeiket ránk áldozva megszépítik óvodánkat, élményeket szereznek gyermekeinknek, visszahozzák számunkra azt az érzést, és hitet, hogy még él az önzetlen segítőkészség, a másokért tenni akarás.
Most amikor ezt a bejegyzést írom, a tegnapi naphoz hasonlóan, még mindig folyik a munka, reflektornál, sátor alatt, szemerkélő esőben, pénteken este 10 órakor... otthonuktól távol, Perkátán, egy óvodában, amit most láttak először... 
A csapat tagjai egyébként tegnap éjszaka az óvoda padlóján aludtak gumimatracokon, hogy az így, a szálláson megspórolt pénzt is óvodánkra fordíthassák.
Nem tudjuk elégszer mondani: KÖSZÖNJÜK!
A mai napról meséljenek tovább a képek:






















Nagy Rita



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése