2015. szeptember 23., szerda

Ismét egy sikeres pályázat - Fundamenta Gondoskodás Alapítvány 2.

Elérkezett a várva várt időpont, a szeptember 24-25. – e, a pályázat megvalósításának ideje. Úgy gondolom, hogy az előkészületi munkák a terveknek megfelelően haladtak. Sok egyeztetés történt a pályázat megvalósító és az intézmény között, hogy a 2 nap alatt a munkák elkészüljenek. Az általuk rendelt anyagok a hét folyamán folyamatosan érkeztek. 


Készülnek a fekvőhelyek.

Első legfontosabb feladat volt a gyerekek programban történő foglalkoztatása, hiszen értük történik minden munka. Bízok benne, hogy az időjárás is kegyes lesz hozzánk, szép őszi napunk lesz, hogy a helyben történt séta is megvalósulhasson.  A karitatív munkát végző team 30 főből áll. Lesznek, akik a gyerekekkel kézműves tevékenységeket, ügyességi játékokat játszanak, az óvodapedagógusok közreműködésével. 
A másik csoport Székesfehérváron a Koronás Játékparkba tesz kirándulást. 
A team többi tagja az intézmény felújításán fog tevékenykedni. A délután folyamán óvodánk kollektívája és a közcélú foglalkoztatottak egy csoportja biztosítja a reggeli munkakezdés feltételeit, illetve az Idősek otthonába alakítja ki a nyugodt délelőtti tevékenykedtetés lehetőségét rossz idő esetére. 
Izgatottan és várakozással, de annál nagyobb szeretettel és köszönettel várjuk a Fundamenta Gondoskodás Alapítvány lelkes csapatát. 

Hamarosan egy üres csoportszoba várja a felújító csapatot.

Perkáta, 2015.09.23.     Kovács Tiborné 
                                    óvodavezető

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése