2015. szeptember 27., vasárnap

Macisok kirándulásai



Míg a Fundamenta Gondoskodás Alapítvány munkatársai dolgoztak óvodánkban, addig mi kirándulni mentünk az ő jóvoltukból. Csütörtökön korán indultunk a székesfehérvári Koronás Játszóparkba. Az idő szerencsére ragyogó napsütéses volt, így mikor odaértünk nagyszerű látvány fogadott minket. 
A sok-sok játékot, csúszdát, hintát, mászókát, lengőhintát, alagutat még felsorolni is lehetetlen, hát még mindet kipróbálni! A legjobb dolog a világon a barátokkal együtt játszani! Elfáradva indultunk haza, de mindenki azt mondta, hogy bárcsak maradhattunk volna még egy kicsit!
Másnap sajnos zuhogó eső fogadott reggel, de azért jókedvűen gyülekeztünk a Szociális Gondozó játékokkal berendezett csoportjában. A Fundamenta Alapítvány munkatársai sok-sok játékkal készültek számunkra: készítettünk őszi fát tenyérlenyomattal, színezőket, tréfás feladványokat. Majd Cili néni vetített meséket: Magyar Népmesék és a Bogyó és Babóca sorozatokból. Hamar eltelt a délelőtt és már haza is kellett indulni. Mind a két nap különleges élmény volt a gyerekeknek, köszönet érte az Alapítvány kedves munkatársainak! 


















Kárász Ferencné





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése