2015. március 17., kedd

Bátor tábor



Lassan véget ér a cukorbeteg-hét az oviban, de még egy kezdeményezésre mindenképpen szeretném felhívni a figyelmet. Ez pedig a Bátor Tábor. 


A Bátor Tábor mely 2001 óta működik, komplex terápiás rekreációs programokat kínál daganatos, cukorbeteg, krónikus ízületi gyulladással (JIA), valamint haemophiliával kezelt gyermekek és családjaik részére, nyáron gyerektáborok ősszel és tavasszal hétvégi Családi és Testvér Táborok formájában ingyenes programokkal.
A táborokban önkéntesek - azaz cimborák - dolgoznak, illetve olyan önkéntes egészségügyi szakemberek, akik a gyerekek tábori biztonságát garantálják.
Az elmúlt 13 évben hatezernél is több táborozó, és 2000 cimbora vett részt a táborokban a kórházak együttműködésének köszönhetően. 

Bátorítok mindenkit, hogy nézzen körül a honlapon, hiszen sokan, sok mindenben tudnak segíteni.


Lehet jelentkezni cimborának, táborra, vagy csak egy napra,  házi- kísérő- vagy tolmácscimborának, eü.- vagy játszócimborának. Segíthetsz egy-egy megosztással, átutalhatod adód 1%-át, felhívhatod rá mások figyelmét, megnézheted a "Kívánságlistát", és segíthetsz az ezen szereplő eszközökkel, játékokkal, anyagokkal. 

 ADNI JÓ!!!


Segíts hát Te is!

                                       Nagy Rita


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése